2284063110 Κεντρικός πεζόρδρομος - Αντίπαρος, Κυκλάδων antiparosacaba@gmail.com
Recommended
2021
Acaba Restaurant Guru
Κατάλευκα σπίτια με πολύχρωμα παράθυρα, πεντακάθαρα σοκάκια, εκκλησάκια με λευκό ή γαλάζιο θόλο, παραδοσιακοί ανεμόμυλοι, χρυσαφένιες αμμουδιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Αυτή είναι η Αντίπαρος, μια ζωγραφιά των Κυκλάδων! 
 
Στον κεντρικό πεζόδρομο του νησιού, θα βρείτε  το "Acaba coffee - bar". Εδώ μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, την μοναδική ποικιλία του καφέ μας, 19 φυσικούς χυμούς απο φρέσκα φρούτα, πλούσιο πρωινό, lunch και βραδινό, βάφλες, δροσερά cocktails, snack, παγωμένες μπύρες και ελληνικά κρασια. 
 
Το προσωπικό μας είναι ευγενικό, πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να συνδράμει και αυτό ώστε η επίσκεψή σας στο coffee - bar μας να σας μείνει αξέχαστη. 
 
Σας προσκαλούμε το καφέ μπαρ "Acaba", να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μαζί μας κάνοντάς σας να ταξιδέψετε σε μια άλλη εποχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση - πρόκληση για να ζήσετε στιγμές φιλοξενίας και ρομαντικής πολυτέλειας. 
 

Ανακύκλωση
Με σεβασμό και αγάπη προς το περιβάλλον προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τα απορρίμματα μας.

Σε συνεργασία με τον δήμο μας και την επιτροπή ανακύκλωσης, ανακυκλώνουμε γυαλί, πλαστικό και αλουμίνιο. Επιπλέον, με δική μας πρωτοβουλία συλλέγουμε τα υπολείμματα του καφέ, των λαχανικών και των φρούτων και τα μετατρέπουμε σε κομπόστ, καθώς επίσης και τα σπόρια αυτων τα οποία φυτεύουμε. Τέλος, το νερό που δεν καταναλώνεται από τους πελάτες το χρησιμοποιούμε για πότισμα. Με κάθε φυσικό χυμό ή φρουτοσαλάτα που καταναλώνετε στο μαγαζί, μας βοηθάτε να φυτέψουμε περισσότερα φυτά και να κάνουμε το νησί μας πιο πράσινο.